Bulvár

Kamillánál kiverte a biztosítékot, hogy Harry herceg meglátogatta a rákos apját

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 10:52

Kamilla szerint elfogadhatatlan, amit Harry tett, betelt a pohár.

Károly király, nyilvánosságra hozott rákdiagnózisa után Harry herceg látogatása kiverte a biztosítékot Kamilla királynénél, írja a Daily Star. Harry herceg rögtön az Egyesült Királyságba repült, hogy meglátogassa édesapját, Károly királyt, már azon a napon, amikor kiderült, hogy a brit uralkodót rákos megbetegedéssel diagnosztizálták.

A brit sajtó szerint Harry látogatása kiverte a biztosítékot Kamillánál, aki azt állította, hogy a herceg nem kért engedélyt a palotától az utazás előtt. A névtelenséget kérő forrás elmondta, hogy Kamilla nem volt elégedett Harry látogatásával, és kifejezte ezzel kapcsolatos nemtetszését.

Kamilla évek óta sok mindent elviselt Harrytől, de most betelt a pohár. A herceg viselkedésével is voltak gondok Kamilla szerint, állítja a forrás, de hogy konkrétan miről van szó, azt nem hozták nyilvánosságra.

A herceg és Kamilla viszonya már korábban sem volt zökkenőmentes, és Harry herceg a híres botránykövében a Spare-ben veszélyesnek, gonosznak, sőt gonosztevőnek nevezte mostoháját.

Vilmos nyilatkozatáról a diagnózis után az RTL Híradó is beszámolt, ezt a riportot alább lehet megnézni:

Nyitókép: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#harry herceg#kamilla#rákos#károly király

Címlapról ajánljuk