Bulvár

„Ugyanaz a gyomorforgató tempó, ami ellen küzdünk” – Osváth Zsolt megvédte Tóth Gabit

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 11:41

Azok sem érdemelnek ilyen támadást, akik azt a kormányt támogatják, amely ilyenné tette a közbeszédet – üzente Osváth Zsolt Tóth Gabi és a gyermekvédelmi tüntetés ügyében.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Gabinak elege lett a kritikákból, amit azért kap, mert nem vett részt a tartalomgyártók Hősök terén tartott tüntetésén. Az énekesnő az Instagram-oldalán dühös videókban kelt ki azok ellen, akik kritizálták, amiért nem vett részt a múlt pénteki gyermekvédelmi demonstráción. 

A február 16-i tüntetés előtt Tóth Gabi a következő okfejtéssel magyarázta a távolmaradását: „Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt” – írta a tüntetésről, amelyen több mint százezren vettek részt, és ahol elsősorban a pedofília ellen léptek fel a szónokok.

A Blikk kiszúrta: bár Tóth Gabi véleményével a szervezők közt lévő Osváth Zsolt sem értett egyet, most mégis az énekesnő mellé állt egy Insta-sztoriban.

„Soha nem gondoltam volna, hogy erre szükség lesz, DE! Pedofilsimogatónak, a pedofíliát támogatónak hívni azokat az embereket, akik nyilvánosan nem álltak be a kezdeményezés mögé, vagy mentek a kezdeményezéssel szemben, nemcsak hogy túlzás, de túlmegy minden normán. Van véleményed? Helyes! De ne lépj át egy határt! Ezek nagyon súlyos állítások, és elveszik a fókuszt a valódi ügyről. Meg lehet morálisan, erkölcsileg találni ebben a kivetnivalót, és ezen jogunk van felháborodni. Viszont senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezek az emberek tényleg támogatják a legsúlyosabb bűnt, amire nincs bocsánat” – fogalmazott Osváth.

„Aki ezt a kommunikációt, narratívát erősíti, az pont azokkal az eszközökkel dolgozik, mint a politikusaink. Ugyanaz a gyomorforgató tempó, ami ellen küzdünk. Azok sem érdemlik ezt, akik annak a kormánynak a támogatói, amely a közbeszéd ezen formáját megteremtette, és milliárdokat költ a népszerűsítésére! Kérlek, ne csináljátok, mert a nap végén nem lesztek különbek azoknál, akikről kritikát fogalmaztok meg! Ahogy anyám mondta: »Valakit magázva is el lehet küldeni a p*csába«” – írta Osváth egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

#Bulvár#osváth zsolt#tóth gabi#gyermekvédelmi tüntetés#hősök tere#influenszerek

Címlapról ajánljuk