Bulvár

Tóth Gabi kifakadt: Hagyjatok békén, szálljatok le rólam!

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 12:19

Tóth Gabinak elege lett a kritikákból, amit azért kap, mert nem vett részt a tartalomgyártók Hősök terén tartott tüntetésén. 

Tóth Gabi az Instagram-oldalán dühös videókban kelt ki azok ellen, akik kritizálták, amiért nem vett részt a tartalomgyártók Hősök terén tartott tüntetésén – vette észre a 24.hu. Az énekesnő elmondta, hogy „naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok.”

Tóth Gabi közölte:

Tényleg: meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el? Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam!

Tóth Gabi egy nappal az előző hét pénteken tartott tüntetés előtt egy nappal egy kommentre válaszolva mondta el Instagram-oldalán, hogy nem vesz részt a demonstráción, amit a pedofilvédő K. Endrének adott elnöki kegyelem váltott ki. Az énekesnő akkor közölte:

„Majd ha lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg arról szól, hogy védjük meg a gyermekeinket a pedofiloktól (ami teljesen evidens részemről is), akkor elmegyek… Egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek, akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra… Nos, köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt.”

Nyitókép: Tóth Gabi énekes A Dal 2017 showműsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai stúdiójában 2017. február 18-án. Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor

#Bulvár#tóth gabi#tüntetés#kritika

Címlapról ajánljuk