Bulvár

Cuki képek: Pintér Ada Kelet-Afrikába vitte nyaralni kétéves kislányát

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 11:21

Mauritiusra ment nyaralni családjával az ismert műsorvezető, Pintér Adrienn. Bár ikrei otthon maradtak, kislánya, Freya velük tartott. Egyeseket meglephet, hogy ekkora útra visznek egy kétéves csöppséget, de Ada szerint ennél mi sem természetesebb, csak tudatosan kell hozzáállni. Másoknak is azt üzeni, nyugodtan vállaljanak be egy ilyen utat kisbabával is.

Mauritiusra ment nyaralni családjával Pintér Adrienn, Ada. Az Instagramon megosztott képeken csak párja és legkisebb lányuk, Freya látható. Ez nem véletlen, ugyanis ikrei nagy feladat előtt állnak: kisérettségi, beadandók és egyetemi felvételi – ezek miatt nem tudtak anyjukkal tartani a kelet-afrikai országba. Sokakat meglephet, hogy az ismert műsorvezető kétéves kislányával indult ekkora útra, ő mégsem tartja ezt furcsának, sőt mindenkinek ajánlja a picikkel való nyaralást. Adától kaptunk néhány exkluzív képet is a családi vakációról.

Cuki képek: Pintér Ada Kelet-Afrikába vitte nyaralni kétéves kislányát
Fotó: Pintér Adrienn

„Ez is nyaralás, csak más környezetben. Figyelni kell, hogy milyen szállásra megy az ember, és hogy legyenek gyerekbarát programok. Persze így nem lehet mindenhova elmenni” – mondta Ada. Hozzátette, a kis Freya nagyon élvezte a hajóutakat, a gyümölcsevő denevérek és óriásteknősök társaságát.

Freya egyébként rutinos utazó, már 9 hónapos kora óta jár családi nyaralásokra. Ada szerint ez remek életkor arra, hogy megszoktassák a picikkel a repülőutakat, így később sem fogja zavarni például a légnyomáskülönbség. Úgy gondolja, a repülésnél a kritikus pillanat akkor jön el, amikor a babák megteszik első lépéseiket, amikor megnövekszik a mozgásigényük.

Erre is van egy módszerük: indulás előtt lefárasztják Freyát.

Cuki képek: Pintér Ada Kelet-Afrikába vitte nyaralni kétéves kislányát
Fotó: Pintér Adrienn

„Volt egy alkalom, amikor ez nem sikerült, de akkor sem hisztizett. Szórakozott az előttünk és mögöttünk ülő utasokkal, és fel-alá rohangált a folyosókon” – mesélte a műsorvezető.

A mostani nyaralás sikerét nagyban elősegítette, hogy nemcsak a kislány, de a szülők is tapasztalt világutazók. Mivel a helyi víz ihatatlan, Ada még gyümölcsfertőtlenítőt is vitt, hogy ne csapvízzel kelljen megmosniuk az ételüket.


„Arra az esetre, ha elvesznének a feladott bőröndünk, kézipoggyászban 2-3 napi cuccunkat is magammal viszem: ruha, cipő, papucs, minden van, ami kell. Fontos a tudatosság, kisgyerekkel csak így lehet utazni” – tette hozzá Ada.

#Bulvár#Életmód#nyaralás#kisbaba#család#tippek#ada#Freya#afrika#mauritius#repülő#utazás#ada kislánya

Címlapról ajánljuk