Bulvár

Russel Crowe összeakadt a teniszpályán a Barátok közt egykori sztárjának 10 éves kisfiával, el is beszélgettek

rtl.hurtl.hu

2024. február 20. 15:44

Russel Crow mellett teniszezett az édesapjával Bátyai Éva fia, Ákos, de ez csak akkor tűnt fel nekik, amikor a színész segítséget kért tőlük.

Russel Crowe sosem titkolta, nagy teniszrajongó. És nem csak nézőként, ha ideje engedi, ő maga is űzi. Így nem érhet senkit meglepetésként, hogy az éppen Budapesten forgató Oscar-díjas színész nálunk is salakra lépett a hétvégén. Bátyai Éva, a Barátok közt egykori színésznőjének a fia és férje viszont csodálkozva ismerte fel a Gladiátort a szomszédos pályán.

Gyuricza Ákos és fia, Áki gyakran járnak el együtt teniszezni, a 10 éves kisfiú versenyszerűen űzi a sportot. A játék hevében fel sem tűnt nekik a szomszéd pályára érkező kis csapat, pedig Russell Crowe is köztük volt. A kiadós adogatás után már éppen indultak el, amikor odalépett hozzájuk a színész.

Amikor elindultak le a pályáról, Russell Crowe segítséget kért a férjemtől, mert a hálót kellett megigazítani és nem tudta, hogyan működik

– mesélte az rtl.hu-nak Bátyai Éva.

Férjének, Ákosnak csak egy idő után esett le, kivel is van dolga. Segített neki, Crowe pedig ment is vissza teniszezni. Ákos megkérdezte a világsztár asszisztensét, kérhetnek-e autogramot, ő viszont nem tudott segíteni, annyit mondott: próbálják meg.

„Nem akartak pofátlanok lenni, kicsit nézték, ahogy játszik. Volt egy tényleg nagyon szép labdamenetük, akkor Russel Crowe kinézett a férjemre és megkérdezte, hogy szeretnének-e egy autogramot.”

Ezután odalépett Ákihoz, akivel közös kép is készült, és el is beszélgetett egy kicsit a fiúval. Bár a 10 éves Áki németet tanul, valamennyire angolul is tud, és nem rettent meg a világsztártól. 

Russel Crowe összeakadt a teniszpályán a Barátok közt egykori sztárjának 10 éves kisfiával, el is beszélgettek
Russel Crow és Gyuricza Áki Fotó: Facebook/Gyuricza Ákos

És hogy miről beszélgettek?

„Hogy hívják, mennyi idős, ilyen alap dolgokról. Utána persze ment vissza teniszezni, de egyáltalán nem csak annyi volt, hogy gyorsan csináljunk egy képet, aztán menjetek, hanem nagyon nyitott és kedves volt. Mondta is a férjem, hogy nagyon közvetlen volt, ugyanolyan, mint bármelyik másik ember. Semmi sztárallűr vagy nagyképűsködés” – mesélte Bátyai Éva.

Az új-zélandi születésű színész beváltotta tavalyi ígéretét és visszatért Magyarországra, így a szemfüles rajongók még egy ideig el tudják csípni itthon.

#Bulvár#russel crowe

Címlapról ajánljuk