Bulvár

Előkerült Schobert Norbi és Rubint Réka első közös fotója

rtl.hurtl.hu

2024. február 19. 18:31

Schobert Norbi és Rubint Réka között kezdetben csak munkakapcsolat volt, az egyik fitneszkazetta forgatásán készült el az első közös fotójuk.

Több mint húsz éve tart Rubint Réka és Schobert Norbi szerelme. Noha követőik szemében mára elválaszthatatlan párost alkotnak, volt idő, amikor kettejük közt kizárólag munkakapcsolat volt, Schobert Norbi pedig most meg is osztotta az első közös fotójukat – szúrta ki a Blikk.


A fénykép 2001 őszén készült a visegrádi Hotel Silvaniusban, az egyik fitneszkazetta forgatása közben. Itt még nem voltak együtt, de nem kellett sok idő, mire egymásra találtak. „Megtaláltam a Királynőmet és trónfosztott. Nem bánom! Óriási boldogság egy ekkora tehetséget, energia bombát felfedezni” – emlékezett vissza a fitneszguru az Instagramon közzétett posztjában.  

4 éve Rubint Réka úgy döntött, megtöri a csendet, és megosztja véleményét férje, Schobert Norbi „döngő léptű” nőkről szóló videójával kapcsolatban. A Fókusz azon a napon azt is felidézte, hogyan kezdődött a kapcsolatuk.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#schobert norbert#schobert norbi#rubint réka#közös fotó#fitnesz

Címlapról ajánljuk