Bulvár

Opitz Barbi elárulta, ilyen a tökéletes férfi

rtl.hurtl.hu

2024. február 19. 7:28

Ezek az énekesnő alapelvárásai.

„Nekem csak alapelvárásaim vannak a férfiakkal kapcsolatban” − jelentette ki a Borsnak Opitz Barbi, majd rá is tért az említett alapelvárásokra.

Legyen megbízható, érezzem azt, hogy nem csak a párom, de egyben a legjobb barátom is, akivel mindent őszintén megoszthatok. Szeressen feltétel nélkül, ne legyenek túl nagy elvárásai... A hűség, az őszinteség, az elfogadás is alap dolgok, de szerintem az is fontos, hogy ne akarjon megváltoztatni

– sorolta az alapelvárásokat az énekesnő.

De ezzel még nem ért a felsorolás végére.

„Emellett az együttérzés, empátia sem elhanyagolható, szeretem, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit. És akkor még ide mondhatnám a külsőségeket is, hiszen az, ami először megfog valakiben” − tette hozzá Opitz, aki a lapnak megerősítette, hogy ismét van valakije.

Opitz Barbi 2016-ban nyerte meg az X-Faktort, ha csak második lett volna, akkor az orvosi pályát választja az előadói helyett. Akkoriban még zárkózott lány volt, félt attól, hogy új embereket kell megismernie. Azóta ugyan sokat változott, de még mindig el tud bizonytalanodni abban, hogy szerethető-e. Az énekesnő Instagram-posztjait szemlézve mesélt az rtl.hu-nak a gyerekkoráról, a karrierjéről és a párkapcsolatáról, és arról is beszélt, hogyan hatnak rá az egyik kormányközeli portál szélsőségesen szexista címei.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#opitz barbara#opitz barbi#tökéletes férfi#férfi

Címlapról ajánljuk