Bulvár

Németh Kristóf megszólalt Fodor Zsóka és Várkonyi András feltételezett vitájáról

rtl.hurtl.hu

2024. február 19. 17:46

„Értetlenül állok a történtek előtt” – nyilatkozta Németh Kristóf, a Barátok közt egykori színésze Fodor Zsóka és Várkonyi András nézeteltérése kapcsán.

Hétfőn a Blikk írta meg, hogy elmérgesedett egy konfliktus a Barátok közt legismertebb házaspárja, Magdi anyus és Vili bácsi, azaz Fodor Zsóka és Várkonyi András között. A színészpárost legutóbb az Örök szerelem című darabban láthatta a közönség, ám a közös előadásuk mindenféle előzmény nélkül eltűnt a színlapról.

Fodor állítja, nem vesztek össze Várkonyival, egyszerűen arra jutottak, hogy nem állnak többé együtt színpadra. Várkonyi szerint azonban Fodor két lekötött előadásukra sem ment el, sőt még annak tényét is letagadta, hogy elvállalta volna ezeket a felkéréseket. A történtekkel kapcsolatban a story.hu felkereste Németh Kristófot, aki a sorozatban évtizedeken át dolgozott a két színésszel.

Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet. Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek. Értetlenül állok a történtek előtt

– fogalmazott Németh Kristóf, hozzátéve, hogy egyelőre fenntartásokkal kezeli a hírt. „Nagyon jó lenne mindkettőjüket meghallgatni ez ügyben, mert itt valami nagyon nem kerek!” – mondta. A magazin kereste Fodor Zsókát is, de őt egyelőre nem tudták elérni.

 

#Bulvár#németh kristóf#fodor zsóka#várkonyi andrás#Barátok közt#vita

Címlapról ajánljuk