Bulvár

Vajtó Lajos bepöccent: A pedofilügylet csak a jéghegy csúcsa

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 15:32

Vajtó Lajos baltás gyilkosokról, pedofilokról, valamint Budaházy Györgyről is beszélt.


A kegyelmi döntésekről beszélt Vajtó Lajos vállalkozó, a Nyerő páros korábbi szereplője egy Facebookra feltöltött videóban. „Ez a mostani pedofilügylet csak a jéghegy csúcsa.Emlékezzünk csak az azeri katonára, aki alvó örmény társát fejbe vágta, megölte, majd hathatós állami támogatással szabadlábon hazájába került, nemzeti hős lett, és él, mint Marci hevesen”. Ezen kívül Budaházy György kegyelmét is megemlítette.

Szerinte a helytelen kegyelemadások megmutatják a teljes hazai elit hibáit. „Ez az igazi állatorvosi ló” – tette hozzá. Szerinte a hatalom először flegmázott, félvállról vette a pedofil kegyelmét, hallgattak, később szólaltak meg, 

azt mondták, hogy nem akarnak jogászkodni, majd azt, hogy alkotmányt akarnak módosítani.

Szerinte akkor, ha az alkotmánymódosításban összemossák a pedofíliát és a gyerekek elleni bűncselekményeket, akkor olyanok se kaphatnának kegyelmet, mint az anya, aki megölte 11 éves halálos beteg fiát (ez Göncz Árpád leghíresebb kegyelme volt).

Feltette a kérdést: „Hány olyan kegyelmi ügy van, amiről nem tudunk, és ahol hasonlóan cinikus ítélet született?” Ezután az ellenzék szerepvállalását kevesellte, illetve azt mondta, hogy „van képetek a parlamentben ülni?” a „szégyenteljesen” elvesztett választás után.

Szerinte úgy repültek rá az ügyre a pártok, mint „gyöngytyúk a takonyra”. Szerinte eddig mintha téli álmot aludt volna az ellenzék, most pedig felébredt. Szerinte „ti a hatalomhoz tartoztok”, és jó lenne, ha „eltakarodnátok”.

Amíg ti vagytok, addig Orbán Viktor nyugodtan hátradőlhet!

Végül azt üzente a kormánynak: jelentkezzen az igazi bűnös. „Tudjuk, hogy ki az, jelentkezzen! Annyit segítek: ő nem hord szoknyát, legalábbis nem a nyilvánosság előtt”.


Korábban Vajtó a Reggeli vendégeként is megosztotta véleményét más témában:


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#vajtó lajos#pedofil#novák katalin#kegyelem#azerbajdzsán#budaházy györgy#facebook

Címlapról ajánljuk