Bulvár

Szerdán újabb műsorvezető csatlakozik a Reggeli stábjához

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 17:43

Újabb RTL-es munkatárs mutatkozik be a Reggeli vendégműsorvezetőjeként, szerdán Bányai Viktor, az RTL Híradó riportere ül be Peller Mariann mellé.

Az RTL Reggeli című műsorának nézői megszokhatták az elmúlt hetekben, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid távozása után az alapcsapat tagjai mellé többször is vendégműsorvezetők érkeztek. Kedd reggel ezúttal Bányai Viktor fogadja majd a nézőket Peller Mariann oldalán.

Bányai Viktor 2017-ben igazolt az RTL Magyarországhoz, ahol bűnügyi tudósítóként estéről estére a legmegrázóbb ügyek fejleményeiről számol be. A Híradó mellett a XXI. század és a Házon kívül című magazinműsoroknak is készít oknyomozó riportokat. Évekig forgatott hátrányos helyzetű családok nehézségeiről, megsegítésüket azóta is szívügyének tekinti. Viktor az RTL-es karrierje előtt évekig vezette az egyik kereskedelmi csatorna híradóját, valamint a Bűnös lelkek című sorozatot vezette Gál Petrával.

Eddigi legnagyobb riporteri élményeként a Frankó Endrével folytatott beszélgetését és a közös repülésüket emelte ki. 

Bányai Viktor az rtl.hu-nak elmondta, míg a híradásoknál egy kötött, szűk időkeretben kell dolgoznia, várja, hogy a Reggeli beszélgetéseiben mélyebben, közvetlenebb módon merülhessen el különböző témákban a műsorba érkező vendégekkel.

A híradós riporter nagyon örül, hogy Peller Mariann lesz a műsorvezetőtársa. 

Szerintem Mariann kellően oldott, empatikus és laza ahhoz, hogy mellette én is felszabadultabb tudjak lenni. 

Az elmúlt napokban Szondi Vanda, Gál Petra, Kecsmár Alexandra, Heer Orsolya és Major Eszter is bemutatkozott a Reggeli vendégműsorvezetőjeként.

A Reggelit minden hétköznap 6 és 9 óra között láthatják az RTL képernyőjén.

#Bulvár#Reggeli#peller mariann#reggeli műsor#miller dávid#műsorvezető#szabó zsófi#Bányai Viktor#riporter

Címlapról ajánljuk