Bulvár

Ewan McGregor lánya apja meztelen jelenetével szembesült a gender-órán

rtl.hurtl.hu

2024. február 10. 12:01

A tanár előzőleg kikérte a híres apa engedélyét.

Clara McGregor sokat köszönhet Ewan McGregornak, aki történetesen az édesapja, s bár a 28 éves Clara saját bevallása szerint boldogan élvezi a nepo baby lét előnyeit, azért már volt része kellemetlen élményekben is, írja a Daily Mail. 

Mindenképpen az előnyökhöz sorolható, hogy Ewan McGregor mellett főszerepet játszhatott a Bleeding Love című filmben, de kínos pillanatokat is át kellett élnie híres apa miatt. Ezek egyike volt például, amikor egy gimnáziumi gender studies órán az apja egyik meztelen jelenetét kellett végignéznie.

A szemeszter végén odajött hozzám a tanárom, hogy figyelmeztessen; az apám egyik filmjét vetíteni szokta a kurzuson, és csak szólni akart, hogy a filmben meztelen jelenet is van.

– mesélte az ifjabb McGregor Jimmy Kimmel talkshow-jában. És Clara rábólintott, hogy persze, ezen ne múljék.

A kérdéses darab a Párnakönyv volt, Peter Greenaway filmje, amit a megbeszéltek szerint le is vetítettek az egész osztály előtt.

17 éves gimis voltam, az egész osztály a filmet nézte, vagyis inkább engem néztek, ahogy a filmet nézem

– emlékezett vissza a kínos élményre Clara. Mint az a beszélgetésből is kiderült, Clara apja nem csak egy futó pillanatra látható teljesen meztelenül a filmben. A tanár Ewan McGregor engedélyét is kikérte a vetítés előtt.


Nyitókép: Clara McGregor és Ewan McGregor Fotó: Robby Klein/Getty Images

#Bulvár#ewan mcgregor#nepo baby#clara mcgregor#meztelen

Címlapról ajánljuk