Bulvár

Visszaadta a koronát az ukrán származású japán szépségkirálynő

rtl.hurtl.hu

2024. február 7. 14:06

Sokan már a származása miatt sem nézték jó szemmel a győzelmét, de nem ez volt a döntés oka.

Visszaadta a koronát az ukrán származású japán szépségkirálynő, Karolina Shiino, akiről korábban megírtuk: származása miatt támadják. A 26 éves nőnek nincsenek japán felmenői, ötévesen költözött a szigetországba, miután édesanyja hozzáment egy japán férfihoz – visszalépésének azonban nem ez az oka, hanem magánéleti botránya, mint az a CBS News tudósításából kiderül.

A botrány azután robbant ki, hogy egy japán hetilap arról számolt be, Karolinának házasságon kívüli kapcsolata van, márpedig a szépségkirálynőknek Japánban különösen szigorú erkölcsi követelményeknek is eleget kell tenniük.

A Miss Japan szépségverseny szervezői hétfőn bejelentették, hogy elfogadták Karolina Shiino kérését, aki személyes okokra hivatkozva akarta visszaadni a címet, és ez azzal is jár, hogy Japánnak idén nincs szépségkirálynője.

Karolina Shiino azt mondta, bocsánatot kér mindenkitől, köztük szeretője feleségétől is. A szerető, Takuma Maeda ismert orvos-influenszer. A botrány kirobbanása után az Instagramon közölte, hogy nem áll szándékában elválni feleségétől, és ő is bocsánatot kért azért, hogy bajt hozott a szépségkirálynőre és másokra. Azt ígérte, hogy a jövőben munkájára és magánéletére koncentrál.

Karolina Shiino egyébként elárulta: kapcsolatuk elején azt hitte a férfiról, hogy elvált, de azután sem szakította meg vele a kapcsolatot, hogy megtudta róla, hogy valójában házasságban él.

Úgy tűnik, egy szépségkirálynő soha nem lehet elég jó mindenkinek: a Miss France szépségverseny győztesét a rövid haja miatt támadták. Hogy Vajtó Lajos mit gondol erről, az kiderül az alábbi videóból, melyben a Reggeli vendégei az elmúlt év bulvárhíreire reagáltak.


Nyitókép: Miss Japan Association/Handout via REUTERS

#Bulvár#japán#szépségkirálynő#miss japan#ukrán#származás#megcsalás

Címlapról ajánljuk