Bulvár

Rubint Réka otthon van Allah világában Schobert Norbi szerint

rtl.hurtl.hu

2024. február 6. 15:50

Schobert Norbi azonban biztosította követőit arról, hogy továbbra is Krisztust követik, nem tértek át muzulmán hitre.

Schobert Norbi feleségével, Rubint Rékával nemrég külföldre utazott a fitneszlady Alakreform-tábora miatt, amit ezúttal a Közel-Keleten, Ománban tartanak. A napokban több videót is megosztottak a kiruccanásról, Norbi pedig legutóbb az Instagramon posztolt ki pár fotót Rékáról, amihez nem mindennapi gondolatsort írt.  

Büszke vagyok arra, hogy feleségemet, Rékát segíthetem az álmai megvalósításában. Édesapja vérbeli jász ember volt. Sokat örökölt tőle. Amikor meglátom őt Allah világában, látszik, hogy egy része otthon van. Tudtátok, hogy a jász nép iráni eredetű, az alánok egyik ágát alkotja? A kunokkal együtt 1239-ben telepedtek le a magyar királyság területén.

– írta friss bejegyzésében. 

Schobert Norbi azonban, vélhetően a félreértések elkerülése végett biztosította követőit arról, hogy nem tértek át a muszlim vallásra. „Természetesen Krisztust követjük, de mindenki annyira sokféle vért hordoz az ereiben. Rékát otthon néha perzsa hercegnőnek szoktam viccesen hívni. Nem szereti, de van benne valami” – fejtette ki a fitneszguru.

Nemrég derült ki, hogy elkezdik felszámolni Schobert Norbert cégét. A fitneszguru 2022 decemberében nyilatkozott a Fókusznak az érdekeltségeit akkor még csak fenyegető csődről. Schobert, akit csak sokadik próbálkozásra értek el, azt mondta: „Csak logisztikai átállás van! Semmi más nincs a cég életében.”


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#schobert norbert#schobert norbi#rubint réka#fitneszguru#Omán#közel-kelet#alakreform-tábor#Allah

Címlapról ajánljuk