Bulvár

Várkonyi Andrea számára egyik korábbi partnere sem ér fel Mészáros Lőrinccel

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 31. 19:59

A milliárdosról azt mondta, érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi.

Interjút adott Várkonyi Andrea a Story magazinnak, amiről a 24.hu közölt összefoglalót. A volt műsorvezető, üzletasszony többek között beszélt házasságáról is, arról, hogy milyen az élete az ország leggazdagabb embere, Mészáros Lőrinc mellett.

Várkonyi azt állítja, hogy nem volt érdemi hatással az életszínvonalára a házasság:

Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor különmentünk a lányom, Nóri édesapjával

– utalt volt párjára, Bochkor Gáborra Várkonyi.


A rádiós műsorvezető ezután is szóba került, legalábbis az összehasonlítás szintjén. Várkonyi Andrea ugyanis elmondta, hogy mostani házassága fantasztikus, jelenlegi férje példátlanul remek ember, egyik korábbi kapcsolata sem ér fel hozzá:

Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa

– fogalmazott Várkonyi, aki szerint az is jó Mészáros Lőrincben, hogy mindent meg tudnak egymással beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodnak, és a legnagyobb tisztelettel vannak egymás iránt.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#várkonyi andrea#mészáros lőrinc#bochkor gábor#házasság

Címlapról ajánljuk