Bulvár

Damu Roland özvegye: A legnehezebb magamnak megbocsátanom

rtl.hurtl.hu

2024. január 30. 21:01

Edina, aki sokáig küzdött azért, hogy kislánya gyámságát visszakapja, azt mondta, már nincs benne harag Damu Roland iránt.

Életében először sírt az örömtől Damu Roland özvegye, amikor tavaly nyáron csörgött a telefonja, az édesanyja pedig beolvasta neki a hivatalos határozatot, ami őt nevezi meg a kislánya hivatalos gondviselőjének – árulta el a Blikknek.

Mint írja a lap, Edina évekig küzdött azért, hogy a kislánya, Maja gyámságát visszakaphassa. Ám hogy idáig eljusson, hosszú utat kellett megtennie.

A legnehezebb magamnak megbocsátanom. Haragszom magamra, és lehetetlen túltennem magam azon, hogy miként hozhattam olyan rossz döntést, hogy akármilyen indokkal is az italhoz forduljak

– mondta Damu Roland özvegye.

Hozzátette, nem gondolt bele a következményekbe, ami kihatott a családjára és legfőképpen a kislányára. Mint mondta, Maja sokáig nem is kérdezett az édesapjáról, akit egyéves korában látott utoljára.

Nincs már bennem harag Roland iránt, örömmel tölt el, hogy a kislányunk ennyire hasonlít rá. Amikor majd nagyobb lesz, elmondom neki őszintén a történetünket, azzal együtt, hogy az apukája tehetséges színész és jó ember volt, ám ahogyan én is, követett el hibákat

– fogalmazott Edina, hozzátéve, hogy bár hiányzik neki egy társ, kevésbé tudna már megbízni bárkiben. 

Damu Roland 2021-ben pár héttel karácsony előtt, december elején súlyos tünetekkel kórházba került. Barátja, Szilágyi Zsolt írta ki közösségi oldalára, hogy Rolandot koronavírus tüneteivel szállították be. Az utolsó napokban mélyaltatásban tartották, és műtüdő segítségével lélegeztették, de szervezete december 27-én hajnalban feladta a harcot. 47 éves volt. Damu élete utolsó éveiben botrányai miatt szerepelt sokszor a médiában, de szinkronszínészként és színházi színészként is maradandót alkotott.

Damu Rolandról nemrég videónkban is megemlékeztünk:

 

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#damu roland#özvegy#kitálalás#alkohol#gyámság

Címlapról ajánljuk