Bulvár

Sharon Stone imádja a randiappokat, de „nem b*szni járok” a Tinderre

rtl.hurtl.hu

2024. január 26. 14:41

A hollywoodi sztár azt is elárulta, melyikek a kedvenc randialkalmazásai.

Sharon Stone elárulta, hogy randiappokat használ társkeresésre, azonban nem azért regisztrált rájuk, hogy egyéjszakás kalandokat keressen, írja a Daily Star. „Nem baszni járok” ezekre az appokra, fogalmazott az Elemi ösztön sztárja. A 65 éves színésznő kétszer volt házas, de mióta 2004-ben elvált második férjétől, akadt néhány nehézsége a társkereséssel.

Arról beszélt, hogy szívesen ismerkedik a Tinderen és a Bumble-ön, már volt pár első randija is. Azonban megesett párszor, hogy nem túl nagy szerencsével fogott ki partnert: elmondása szerint az egyik első randija egy „heroinfüggővel volt, aki nyilvánvalóan húszezerszer többször lőtte be magát herionnal, a magáról küldött képek készülte óta”-

Összesen két hosszabb kapcsolat kerekedett számára az internetes randizásból, ám most ismét szingli. Szereti az appokon is önmagát adni, ám megesett, hogy gyanúsnak találták jelenlétét: a Bumble például 2019-ben letiltotta őt, mert azt hitték, hogy egy magát Sharon Stone-nak kiadó csaló készítette a fiókját.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#sharon stone#randi#alkalmazás#tinder#bumble#sztár#ismerkedés

Címlapról ajánljuk