Bulvár

Váratlan helyen tűnt fel Krausz Gábor, elválaszthatatlan új szerelmétől

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 12:34

Korábban lassan merték felvállalni a kapcsolatukat Mikes Annával, most már nincsenek ilyen gondjaik.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Krausz Gábor csak úgy kivirágzott új kedvese, Mikes Anna mellett. A profi táncos és a séf remekül kijön egymással, de nemcsak ő, hanem Krausz kislánya, Hannaróza is, aki az édesapja új barátnőjéhez jár táncolni.

Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van

– mondta a séf, aki arról is beszélt, hogy miért tartott ilyen hosszú ideig, amíg a nyilvánosság előtt is fel merték vállalni kapcsolatukat Mikes Annával: „Azért nem vállaltuk fel, mert szerettem volna megvárni, hogy ez hova fut ki, hogy Hanni ezt hogy kezeli, megszereti-e Annát, a családom hogy kezeli, a barátaim hogy kezelik, és amikor biztosak vagyunk ebben, akkor fel lehet vállalni.”

Akárhogy is, a Metropol most kiszúrta és meg is mutatta, hogy Mikes Annát már a fellépéseire is elkíséri a szerelme. A lap cikke szerint múlt szombaton Mikesnek jelenése volt Szolnokon, az egyik helyszínen készített fotón pedig feltűnt Krausz Gábor is. A képen meglehetősen boldognak tűnt a séf, de ez nem megeleptés, az elmúlt időszakban rengeteget lehetett mosolyogni látni. 

Tóth Gabitól Peller Annáig: ezekkel a válásokkal volt tele a sajtó 2023-ban, a Fókusz ebben a témában készített hosszú összefoglalót év végén:


Nyitókép: Facebook

#Bulvár#krausz gábor#mikes anna#tánc#fellépés#boldogság#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk