Bulvár

Krausz Gábor durván átváltozott új szerelme mellett

rtl.hurtl.hu

2024. január 20. 9:40

Valósággal kivirágzott a séf a Tóth Gabi-s időkhöz képest.

Krausz Gábor séf élete Tóth Gabival való válása után úgy látszik, újra sínen van, írja a Bors. Táncpartnerével, Mikes Annával összhangba került, január elején hivatalosan is bejelentették, hogy együtt vannak. Az Instagramra feltöltött fotók szerint Krausz Gábor folyamatosan mosolyog, mint egy boldog szerelmes férfi, ráadásul az elmúlt időszakban 12 kilót fogyott.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza is jól kijön a séf új szerelmével, a kislány ugyanis Mikes Annához jár táncolni. „Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van” – mondta a séf.

Krausz korábban azt is elárulta, miért tartott ilyen hosszú ideig, amíg a nyilvánosság előtt is fel merték vállalni kapcsolatukat Mikes Annával: „Azért nem vállaltuk fel, mert szerettem volna megvárni, hogy ez hova fut ki, hogy Hanni ezt hogy kezeli, megszereti-e Annát, a családom hogy kezeli, a barátaim hogy kezelik, és amikor biztosak vagyunk ebben, akkor fel lehet vállalni.”

Tóth Gabitól Peller Annáig: ezekkel a válásokkal volt tele a sajtó 2023-ban, a Fókusz ebben a témában készített hosszú összefoglalót év végén:


Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook oldalán megteheti:

 

Nyitókép: Instagram / Krausz Gábor

#Bulvár#krausz gábor#mikes anna#séf#kapcsolat

Címlapról ajánljuk