Bulvár

Dua Lipa lerántotta a leplet új párjáról

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 10:15

Dua Lipa szenvedélyes csókot váltott szerelmével.

Dua Lipa tavaly novemberben szakított korábbi partnerével, a francia Romain Gavrassal. Az énekesnő arra hivatkozott, hogy szeretne a zenére és a karrierjére fókuszálni, amit egy 2024-re tervezett album igazolni látszik. A szakítást az énekesnő Houdini című dala véste igazán kőbe.

Az új év viszont új partnert hozott Dua Lipa életébe. A Legendás lények és megfigyelésük című filmből ismert Callum Turner oldalán látták többször is megjelenni az énekesnőt. A színész új projektje, a Levegő urai című filmdráma kérdezz-felelek eseményén is megjelent, hogy támogassa Turnert, onnan rohant tovább a 29. Critics Choice Awards-ra, amiről a Fókuszban már korábban beszámoltunk.


Ezek után a párost többször is látták együtt vacsorázni, habár legtöbbször mások is csatlakoztak hozzájuk.

Kedden azonban minden kétséget kizáróan beigazolódott, hogy egy párt alkotnak, írta meg a DailyMail. Az étteremből kilépve alig tudták elengedni egymást, a színész végig karjaiban tartotta Dua Lipát. Láthatólag az énekesnő egyáltalán nem próbálkozott elrejtőzni a kíváncsi szemek elől, ahogy új szerelmével pajkosan csókokat váltottak.

Nyitókép: Getty Images / Jeff Kravitz

#Bulvár#dua lipa#callum turner#énekesnő#színész#randi#új szerelem

Címlapról ajánljuk