Bulvár

Szijjártó Péter Csepregi Éva koncertjén járt, kitört belőle a rajongó

rtl.hurtl.hu

2024. január 7. 10:35

Szijjártó felemlegette: a baloldal szerint Csepregi ezért kapott kitüntetést, mert őt dicsérte. 

„A fiaim már azt sem tudják, mi az, hogy magnó meg kazetta. Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából, a legtöbb persze a Neoton Famíliától. Rongyosra hallgattam a Nyár vant, a Tinidalt, az I love you-t, a Yo-yot, a Holnap hajnaligot, a Santa Mariat és a Párizsi lányt” – kezdi Facebook bejegyzését Magyarország külügyminisztere.

E néhány sorból egyenesen következik a miniszter következő néhány, rajongással átitatott sora:

Mindig is nagy Neoton-rajongó voltam, a Kispest-Honvéd posztere mellett ott volt a szobám falán az ő képük is. Akkor még gondolni sem mertem, hogy kedvenc énekesnőm, Csepregi Éva egyszer még nyilatkozni is fog rólam. 

És ezen a ponton lép be a politika a posztba:

„Arról pedig végképp halvány lila (bocs, Curtis…) fogalmam sem volt, hogy a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet” – folytatja Szijjártó.

Mint arról beszámoltunk, Csepregi Évát a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntette ki Novák Katalin köztársasági elnök, a belügyminiszter felterjesztése alapján. 

Mint írtuk, az énekesnő egy korábbi interjújában kijelentette, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása, és jó érzéssel tölti el, hogy „olyanok kezében van az ország irányítása, akik például az orosz–ukrán háború láttán békét akarnak, megoldást sürgetnek, és kiállnak a magyar érdekek mellett”

De visszatérve a jelenbe: Szijjártó Péter, akit Csepregi Éva a fenti dicsérő szavakkal illetett, a következőképpen zárja friss posztjának sorait:

Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja, tíz- és százezrek nőttek fel az ő dalait dúdolva-énekelve, szerénysége, a zene és a közönség iránti alázata a mai napig magával ragadó. Fantasztikus volt a tegnapi életmű koncert is, nem véletlenül telt meg újra a Sportaréna. Köszönjük a sok slágert, a megannyi élményt! 


Nyitókép: Facebook

#Bulvár#csepregi éva#szijjártó péter#neoton família#yo-yo#állami kitüntetés

Címlapról ajánljuk