Bulvár

Csonka András: Jó apa lennék, de ez nem jött össze

rtl.hurtl.hu

2024. január 3. 7:46

Túl öregnek tartja már magát az apasághoz Csonka András, aki „rettentően sajnálja”, hogy már nem lesz gyereke. 

Csonka András már túl öregnek tartja magát ahhoz, hogy apa legyen, és nagyon sajnálja, hogy nincs, és nem is lesz gyereke. A Blikk beszámolója szerint a színész a Nők Lapjának adott interjújában kijelentette:

Rettentően sajnálom, de úgy tűnik, nekem már nem lesz gyerekem, mert ahhoz már tényleg öreg vagyok. Pedig jó apa lennék. De ez nem jött össze.

Csonka András az interjúban elmondta, hogy újra elkezdett pszichológushoz járni, mert annyira magának való lett, hogy egyedül szeret a legjobban lenni, ami elmondása szerint „nem jó”. A színész elmondta, hogy valamilyen ürüggyel, hazugsággal mindig kivágja magát, amikor elhívják valahova, „mert nincs kedvem elmenni”.

Csonka András augusztusban arról beszélt a Reggeliben, hogy újra elkezdett tudatosan táplálkozni és edzeni, és egy kis odafigyeléssel hét kilótól szabadult meg:


Decemberben pedig elmondta, hogy rámai szerepben próbálhatja ki magá a Skorpió című darabban, a Belvárosi Színházban. Nagy öröm számára a szerep, az ugyanis merőben eltér attól, amit általában játszani szokott:

Hozzászólna? 


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#csonka andrás#gyerek#apaság#apa#pszichológus

Címlapról ajánljuk