Bulvár

Tragikus: Aaron Carter húga hasonlóan halt meg, mint tavaly a bátyja

rtl.hurtl.hu

2023. december 28. 7:35

Bobbie Jean Carter próbaidőn volt kokain birtoklásáért. A fürdőszobájában találtak rá a holttestére karácsony előtt.

A TMZ cikke szerint Nick és Aaron Carter húgát, Bobbie Jean Cartert halála napján, december 23-án fürdőszobájában találták meg, ekkor már semmire sem reagált. Aaron Carter is hasonló módon vesztette életét, az egykori gyereksztár rappert kádjában találták meg tavaly novemberben, halála előtt a Xanax nevű antidepresszánsból vett be, és sűrített difluor-etánt lélegzett be, amit az angolban „huffingnak” hívnak.

A Hillsborough megyei seriff hivatala a TMZ-nek elmondta: a mentők szombat reggel érkeztek Bobbie Jean Carter tampai otthonába, egy közeli kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították. 

Bobbie Jean Carter próbaidőn volt kokain birtoklásáért, de lakótársai azt mondták a rendőröknek, hogy nem használt kábítószert, amióta kiengedték a börtönből.

Ráadásul a rendőrök nem találtak kábítószert vagy annak fogyasztásához használt kellékeket a nő hálószobájában és fürdőszobájában, ahogyan bűncselekményre utaló jeleket sem regisztráltak. Bobbie Jean Carter halálát jelenleg is vizsgálják, annak hivatalos okát az orvosszakértői hivatal fogja megállapítani, a toxikológiai eredmények függvényében.

Nyitóképünkön Bobbie Jean Carter a bal szélen, kék ruhában látható. – Fotó: Ron Wolfson/WireImage

 

#Bulvár#nick carter#Aaron Carter#halál#drog#fürdőszoba

Címlapról ajánljuk