Bulvár

Videó: Szijjártó Péter a családjával és Dzsudzsák Balázzsal együtt volt az éjféli misén

rtl.hurtl.hu

2023. december 25. 19:13

Kedvelik egymás társaságát.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel együtt tavaly és idén is részt vett Dzsudzsák Balázs, a magyar futballválogatott volt csapatkapitánya az éjféli misén szenteste Dunakeszin, írja a 444.

Mint írják, a Dunakeszi Jézus Szíve Templom és Plébánia videóján kivehető, hogy Szijjártó mellett az első sorban ott ül a felesége, másik oldalán a gyerekei, mögöttük egy sorral pedig Dzsudzsák.


A Dunakeszin élő Szijjártó hajnali 1 órakor fotót is posztolt a templomból, Dzsudzsák pedig az Instagramra töltött fel ugyanonnan egy sztorit, írja a 444.


Szijjártó és Dzsudzsák már tavaly is közösen vett részt az éjféli misén ugyanott, csak akkor a templom másik felében. Dzsudzsák akkor is egy sorral a Szijjártó házaspár mögött ült.

Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs cégét 370 millióért vette meg a győri egyetem, az egyetem kuratóriumának tagja volt akkor Dzsudzsák Balázs jó barátja, Szijjártó Péter külügyminiszter is. 

Nyitókép: Szijjártó Péter átadja a bajnoki serleget a debreceni Dzsudzsák Balázsnak a Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzés után 2021. május 16-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

#Bulvár#szijjártó péter#dzsudzsák balázs#szenteste#éjféli mise#karácsony#közös program

Címlapról ajánljuk