Bulvár

Shane Tusup kiakadt, és beszólt Diósdnak a vízhiány miatt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 20. 9:00

Szombatig nem lesz víz Diósdon, amire felháborodott instasztoris posztban reagált az úszóedző, terhes menyasszonya védelmére kelve.

Instasztoriban adot hangot felháborodásának Shane Tusup, amiért nincs víz a településen, ahol lakik.

Mint azt az rtl.hu is megírta kedden, több település is víz nélkül maradt Pest megyében egy érdi csőtörés miatt.

„Néhány nappal ezelőtt egy stratégiai fontosságú 600 mm belső átmérőjű vezetéken keletkezett csőtörés, amely vezeték a Budapest-Csepel irányból átvett ivóvizet továbbítja az Érd, Bakonyi-Mecseki utcák kereszteződésében lévő tároló medencékbe” – közölte kedden Földvári László törökbálinti önkormányzati képviselő a Facebook-oldalán. A politikus tájékoztatása szerint ezekből a medencékből szivattyúzzák tovább Érd parkvárosi részeibe, Törökbálint nagy részére és Diósd egy részére a vizet.

A helyzetet súlyosbította, hogy hétfő és kedd éjjel további csőtörések történtek más vezetékeken, aminek következtében Érd, Törökbálint és Diósd egyes részein előreláthatólag szombat-vasárnapig vízhiány lesz.

Erre a helyzetre reagált Shane Tusup, aki a következőt írta ki angolul 24 órán belül eltűnő Instagram-sztorijába, Diósd városának címezve:

Dear Diósd,
So let me see if I understand this correctly…
You're expecting my pregnant fiance to go without access to water or a functioning toilet until Saturday at the earliest…
Merry Christmas.

Ez magyarul annyit tesz, hogy

Kedves Diósd!
Hadd lássam, jól értem-e…
Azt várod a várandós menyasszonyomtól, hogy víz és működő WC nélkül maradjon legalább szombatig…
Boldog Karácsonyt.

Shane Tusup november elején jelentette be, hogy eljegyezte a barátnőjét, Nagy Viktória Zoét, és pár héttel később már azt közölték, hogy közös gyermeküket várják, aki kislány lesz.

Nyitókép: Shane Tusup / YouTube

#Bulvár#shane tusup#instagram#diósd#vízhiány

Címlapról ajánljuk