Bulvár

Neten árulja használt bugyijait Bódi Sylvi

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 9:31

Bódi Sylvi már többször árulta az interneten a régi ruháit, most többek közt egy használt, csipkés fehérneműszettje is eladó. 

Bódi Sylvi az elmúlt években rendszeresen eladta az interneten a régebbi ruháit, most pedig megint úgy döntött, hogy megszabadul egy pár holmijától, ezekre pedig követői is lecsaphatnak. A modell jelenleg a használt bugyijait árulja is a Facebookon, fehérneműire pedig igencsak nagy kereslet mutatkozik – írja a Blikk.

Mint írja a bulvárlap, Bódi Sylvi nemcsak a már nem használt drága felsőit, nadrágjait, szoknyáit és kiegészítőit kínálja eladásra, hanem bugyijait is, amelyekért el is indult a licit a fanatikus követői között. A modell közösségi oldalán mutatta meg az eladó ruhákat, amelyek közt egy szexi, csipkés fehérneműszett is feltűnik.


Bódi Sylvire 2002-ben figyelt fel az ország, akkor ő lett az első magyar címlaplányok egyike. 2014-ben azt mondta utoljára áll modellt meztelenül. Sylvi instáját elnézve úgy tűnik, nem tudta megállni, hogy ne mutassa meg testét fedetlenül.


Bódi Sylvi idén nyáron egy óvodás csoportot sokkolt lenge öltözetben a Tropicariumban:


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#használt ruha#bugyi#eladás#bódi sylvi

Címlapról ajánljuk