Bulvár

Návai Anikó közös képet posztolt gyerekével, aki nemet váltott

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 24. 8:45

Návai Anikó egy tavaly készült esküvői fotót megosztva gratulált lányának és menyének egyéves házassági évfordulójukhoz az Instagramon.

Návai Anikó filmes újságíró és riporter pár nappal ezelőtt olyan képet osztott meg az Instagramon, amelyen gyerekével látható, aki 12 évvel ezelőtt váltott nemet, vette észre a Blikk.

Návai Anikónak 1980-ban született Márk nevű fia, aki 2011-ben váltott nemet, és 2012 óta Cadence néven él és dolgozik egy Los Angeles-i LMBTQ+ szervezetnél mentálhigiénés szakemberként.

Cadence 2022. november 18-án házasodott össze barátnőjével, Ashley-vel, ekkor készült a fotó, amit most Návai megosztott követőivel. Az egy évvel ezelőtti képpel Návai boldog évfordulót kívánt lányának, és azt írta, hogy ő élete boldogsága, napsütése, büszkesége, mindene. A képen balról a második Cadence, mellette felesége, Ashley, a jobb szélen pedig Návai Anikó:


A Blikk a kaliforniai Northridge Egyetem hivatalos diáklapjában tíz évvel ezelőtt megjelent interjúból is idéz. Ebben Cadence mesélt arról az időszakról, amikor rájött arra, hogy ő valójában egy férfi testbe született nő, és hogy anyjának eleinte mennyire nehéz volt elfogadnia, hogy ezentúl nem fia, hanem lánya van.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#Návai Anikó#család#egészség#Életmód#nemváltás

Címlapról ajánljuk