Bulvár

„Elegem van ebből a szappanoperából” – fény derült III. Károly titkos telefonhívására: ezt mondta Harry-nek és Meghannek

rtl.hurtl.hu

2023. november 19. 19:36

Íme a részletek!

III. Károly királynak „elege van a szappanoperából”, amit fia, Harry herceg és felesége, Meghan Markle rendeznek, írja a Daily Star. Nemrég kiszivárgott egy telefonbeszélgetés, amelyet a király fiával és menyével folytatott 75. születésnapján, ebből viszont az derül ki, hogy van lehetőség a közeledésre.

A lap szerint a szakértők és a család ismerősei már egy ideje arról beszélnek, hogy Károly király egy szappanoperának tartja a lázadó herceg és amerikai felesége médiamegjelenéseit, amiből elege van. A születésnap alkalmából azonban civil módon beszélgettek, és a pár gyerekeiről is megmutatott egy videót. A Buckingham-palota nem kívánta kommentelni a kiszivárgott felvételt.

Úgy tudni, III. Károlyt leginkább az frusztrálja, hogy a családi dráma elvonja a figyelmét a munkájáról, és maga is károsan befolyásolja azt, ahogy a királyi családra néznek a britek. Az egyelőre kérdés, hogy a felek a jövőben képesek lesznek-e közeledni egymáshoz.

Nyitókép: James Manning - WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#iii. károly#születésnap#telefonhívás#harry herceg#meghan markle

Címlapról ajánljuk