Bulvár

Polgár Árpád méregdrága órát szerzett meg a bolhapiacon, milliókat kaszálhat

rtl.hurtl.hu

2023. november 14. 21:02

Szerinte ez volt egyik legnagyobb mázlija. 

Polgár Árpád műgyűjtő, óraszakértő, youtuber elment a bécsi bolhapiacra, ahol talált egy órát, amit 750 euróért vett meg. A Pénzcentrum írta meg, hogy ezzel Polgár Árpád igen jó lóra tett. 

Azt gondolom, hogy olyan tárgyat sikerült vennem, amit senki más nem tud, amivel nagyon komoly kasza lesz. Plusz még örülök is neki, föl fogom tenni, mert nekem tetszik. Most nagy mázlim volt ezen a piacon, akkora, amekkora az utóbbi években csak akkor volt, amikor Tündével találkoztunk. De tárgyban szerintem ez az egyik legnagyobb mázlim

– mondta új videójában Polgár Árpád. Szerinte a piaci árus valószínűleg utána nézett az óra eredetének, ám nem nagyon volt fogalma arról, hogy mennyi az értéke. Az ugyanis – a műgyűjtő saját becslése szerint – 5-7 ezer euróra tehető. Tehát majdnem a tízszeresét éri annak, mint amennyiért megvásárolta azt.

Polgár Árpád szerzeményét elvitte egy órákra specializálódott értékbecslőhöz is. A szakember közölte: a Jackdaw óragyár egy ritka darabjára lelt rá, amin ha Polgár túladna egy árverésen, akkor legkevesebb 2,8 millió forint lehetne a kikiáltási ára. 


Polgár Árpád Indiába utazik feleségével, hogy meglátogassák az úgynevezett Arany Háromszöget, vagyis Delhi, Agra és Dzsaipur városát. Buszozni nem fognak, helyette 14 napot hajóznak majd a Gangeszen. Erről a Reggeliben beszélt:


Nyitókép: Polgar net / YouTube

#Bulvár#polgár árpád#óra#bécs#bolhapiac

Címlapról ajánljuk