Bulvár

Tóth Gabi mindenről kitálalt: Krausz Gábor okozta a „szarcunamit”

rtl.hurtl.hu

2023. november 8. 10:30

Az énekesnő állítja: nem volt megcsalás, házassága véget ért, mire szerelembe esett a Fricska táncosával. Tiszta vizet akart önteni a pohárba. 

Tóth Gabi énekesnő – akinek koncertszervezője 30 millió forint plusz áfához jutott az állami Szerencsejáték Zrt.-től –  szerdán hosszú posztot tett közzé az Instagramon. 

Ebben leírja, hogy miért nem beszélt eddig arról, mi az oka, hogy tönkrement a házassága Krausz Gáborral, de mivel annyi támadás és valótlanság jelent meg, most kénytelen sok mindent helyre tenni.

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg, nem akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő »ismerős« jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért, és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog, és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??” – fogalmaz az érzelmes bejegyzésben. 

Tóth Gabi azt állítja, hogy nem csalta meg a férjét, először véget ért a kapcsolatuk, és csak ezután kezdett el ismerkedni Papp Máté Bencével. Posztja szerint évek óta küzdöttek házasságukért, mindkettejüknek van része a történtekben, mégis az ő nyakába varrják a teljes felelősséget. Krausz Gábor bejelentése azonban tartalmazott egy utalást a kellemetlen fricskákra, és ebből gondolta mindenki, hogy megcsalás lehetett a dolog mögött, azaz ahogy Tóth Gabi fogalmaz, ez okozta a „szarcunamit”.

Tóth Gabi azt kérte, nyilatkozatát teljes egészében közöljük. Ezt megtettük, csakhogy közben törölte a posztot, majd nem sokkal később kitett egy „finomított” változatot. Íme:


Papp Máté Bence és Tóth Gabi közös fellépését pedig itt nézheti meg:


Nyitókép: Tóth Gabi Mária Magdaléna szerepében Székely Csaba Passio XXI. című drámájából készült zenés passiójáték próbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 8-án – Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

 

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#szerelem#párkapcsolat#megcsalás

Címlapról ajánljuk