Bulvár

„Színpadon szexelni a következő logikus lépés” – a polgárpukkasztó brazil rapper nyomdokaiba lépne Lorde, aki a Szigeten is fellépett?

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 16:36

Az új-zélandi énekesnő nevéhez számos sláger fűződik, de most épp nem a zenéről beszélt.

Arról beszélt Lorde, hogy a zenészek számára „a következő logikus lépés az, hogy a színpadon szexeljenek”, annyira igyekeztek a különböző előadók felülmúlni egymást élő show-ikkal az elmúlt évtizedekben, írja a Daily Star.

A slágergyáros arról beszélt, hogy amikor 2013-ban, mindössze 16 évesen híres lett, már fárasztotta az, hogy Miley Cyrus, vagy Lady Gaga a színpadon vetkőzik. Már ekkor is attól tartott, hogy „lassan b*szni fognak az egyik Grammy-átadón”.

Holott magát szexpozitív embernek tartja, azt mondta, hogy őt inkább a zene érdekli. Azt is elmondta, hogy nem akarja megalázni a vetkőzés mellett döntő előadókat, csupán nem érzi úgy, hogy az ő zenéjéhez illene ez a fajta előadásmód.

Korábban több cikkben foglalkoztunk MC Pipokinha brazil rapperrel, aki viszont már valóban szexelt a színpadon. Az énekesnő azóta több botrányon is túlesett, augusztusban éppen a katolikusok követelték a fejét.

Nyitókép: Lorde fellépése a Szigeten. Fotó: Didier Messens / Getty Images

#Bulvár#Lorde#sziget#színpad#szex#vetkőzés#zene#mc pipokinha

Címlapról ajánljuk