Bulvár

Krausz Gábor posztja mélyütés lehet Tóth Gabinak

rtl.hurtl.hu

2023. november 3. 6:24

Az énekesnő lelki szenvedéseit öntötte dalba és klipbe, volt szerelme beszédesen reagált. 

Kedden kitárulkozó interjút adott Tóth Gabi énekesnő, aki nemrégiben bekövetkezett válásáról elmondta: mérhetetlen hazugság- és pletykaáradat indult el róla úgy, hogy senki nem is tudta pontosan, mi történt.

Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, és tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat

– mondta az énekesnő. Új dala azonban kevésbé idilli képet fest. 

Átkozottul hosszú volt a nyár, 
Társam nem volt más, csak a magány,
Elesett szerelem, se veled, se velem, 
Nem történt még ilyen sohasem

– énekli az Átkozott nyár című dalban, amihez olyan klip készült, amelyben egy férfikéz érinti meg az énekesnő arcát. Vélhetően erre reagálva tett közzé Krausz Gábor, Tóth Gabi korábbi szerelme egy fotót egy korlátozottan elérhető Instagram-sztoriban csütörtök este, amin kislánya simogatja meg az ő arcát, és jó éjszakát kíván.

Mindenesetre jobb hangulatú dolgok is történnek Tóth Gabi táján. Nemrég derült ki, hogy a koncertjeit is szervező cég 30 millió forint plusz áfa összeget kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től. Legújabb szerelmével, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével pedig így ropta:


Egyébként az énekesnő 2013-ban forgatta első olyan videoklipjét, amiben szerelmével együtt táncol, igaz, akkor még nem Krausz Gáborról vagy Pap Máté Bencéről volt szó. Tóth Gabi a videóban a Szombat Esti Lázban megismert táncossal, Markó Róberttel mutatta meg tánctudást:


Hozzászólna?

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#fénykép

Címlapról ajánljuk