Bulvár

Hidegkamrában ismerte meg férjét Miklósa Erika, csak egymás szemét látták

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 6:59

Már tizedik házassági évfordulójukat ünneplik. Hármasban: Bíborka örökbefogadással érkezett meg a családba.

A Bestnek mesélt házasságáról Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekenő, a The Voice coacha. A művész 36 éves koráig kínzó önbizalomhiánnyal küzdött, most azonban úgy érzi, olyan életszakaszban van, amikor közelebb kerülhet az emberekhez emberként, pedagógusként, előadóként. Nemrég egy versenyzőjét úgy tudta kimozdítani nehéz helyzetéből, hogy beavatta saját korábbi krízisébe. 

Miklósa Erika és férje, Zsolt különleges körülmények között ismerkedtek meg: egy egészségügyi hidegkamrában pillantották meg egymást először, ahol csak a másik szemét láthatták. Gyakran jártak ide rehabilitálódni, és sokat beszélgettek. 

A férfi nem ismerte fel beszélgetőpartnerében a világhírű énekesnőt, csak később tudatosodott benne, hogy kivel ismerkedett össze.

Miklósa Erika azonban szerencsésnek találja, hogy mindez így alakult, így párja valóban őt ismerte meg. Idén már tizedik házassági évfordulójukat ünneplik. 

Miklósa Erikának és férjének nem kellett sokat várniuk arra, hogy örökbe fogadhassák Bíborkát. A kislány halva született, újra kellett éleszteni, ezért nem sokan akarták őt, de Erikáék vállalták a kockázatot, ennek pedig nyomós oka volt. Miklósa Erika a The Voice harmadik adásában osztotta meg a történetét coachtársaival kislánya örökbefogadásáról:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#miklósa erika#The Voice#hidegkamra#házasság

Címlapról ajánljuk