Bulvár

Kulcsár Edina: Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 19:11

Kulcsár Edina az Instagramon tálalt ki: keményen elmondta véleményét az őt bántókról.

Hosszú posztot meg az Instagramon Kulcsár Edina arról, hogy már lassan két éve annak, amikor gyökeresen megváltozott az élete: a celeb 2022 januárjában tárta a világ elé, hogy összejött G.w.M-mel.

Azokhoz szólt, akiket ez még mindig „érzékenyen érint”. Úgy fogalmazott: „Hol normálisabban, hol borzalmas stílusban, de próbálnak belegázolni a lelkembe, mert azt hiszik, hogy jogukban áll, és hogy mindent jobban tudnak, pedig nem. Szerintem akkoriban egyedül én nem mentem bele a részletekbe. Hatalmas önuralmat kellett gyakorolnom ahhoz, hogy ne védjem meg magam, és ne adjak hangot az én igazamnak. Egyszerűen nem bírom a hazugságokat, még akkor sem ha ez kulturáltan és diplomatikusan történik, mert hatalmas az igazságérzetem”.

Azt is leírta, hogy tudja: nem szabad magára vennie a bántásokat, de nagyon rosszul esik neki, amikor megkérdőjelezik anyaságát: „Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben, és ezért szerintük én nem is beszélhetek az anyaságról… Pedig a legtöbbet pont erről tudnék írni, vagy mondjuk a mozaikcsaládunkról, hiszen a gyerekekkel vagyok a legtöbbet, és minden gondolatom körülöttük forog”.

Ők az életeim, de mégsem posztolok ezekről a témákról sokat, mert semmi kedvem téveszmékkel foglalkozni, vagy megmondós ítélkező emberekkel komment váltásokba keveredni

– írta. Viszont szerinte így nem tud kibontakozni és önmaga lenni a közösségi médiában. Ám nem adja fel, csak szeretné kizárni azokat az embereket, akik „nem azt képviselik a mindennapjaikban”, amit ő. Hozzáteszi: azokat a követőit is szereti, aki „csak azért van itt, hogy ítélkezzen vagy éppen leírja a magáét”. Arról is beszélt, hogy a jövőben más formában folytatja az oldala kezelését.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#kulcsár edina#instagram#G.W.M.#család#poszt#bántás#anya

Címlapról ajánljuk