Bulvár

Megkapták VV Fanni millióit gyászoló szülei

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 6:19

VV Fanni a halála előtt a lakásában dugta el spórolt millióit. A rendőrök találták meg, és lefoglalták. A pénzt most kapják meg VV Fanni szülei. 

Hat év után megkapta VV Fanni pénzének nagy részét az édesanyja, Katalin – írta a Blikk. A lapnak a család jogi képviselője, dr. Lichy József elmondta, hogy a pénznek azt a részét, ami forintban volt, előző hét pénteken kapták meg a szülők. Hozzátette, hogy a svájci frank akkor utalják majd át nekik, ha nyitnak egy ehhez szükséges számlát. A Blikk cikke szerint majdnem ötmillió forintról van szó.

A pénzt Novozánszki Fanni a halála előtt vette ki a bankból, majd a lakásában dugta el. A pénz a nyomozás első óráiban került elő, és bűnjelként lefoglalták.

VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni gyilkosát tavaly nyáron életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték elsőfokon. A bírónő arra hívta fel a figyelmet, hogy az elmúlt években gyakoribbá váltak az olyan emberölések, amikor az áldozat holttestét az elkövető valamilyen módon megsemmisítette, ezért is tartotta fontosnak 20 évnél súlyosabb büntetés kiszabását. 


A férfi az öt éve tartó nyomozás alatt mindvégig ártatlannak mondta magát, és a döntés ellen is fellebbezett, és másodfokon az ellen hozott ítéletet májusban húsz évig tartó börtönbüntetésre módosították. Az áldozat családját képviselő ügyvéd az RTL Híradónak akkor bátor ítéletnek nevezte az ítélőtábla határozatát. Egy olyan ügyben mondták ki a vádlott bűnösségét ugyanis, ahol sosem került elő a holttest.


VV Fanni 2017 novemberében tűnt el. Az utolsó felvételen, ami róla készült, az látszik, hogy egy férfi cipeli le XIII. kerületi lakásából. A Fókusz riportja egy évvel eltűnése után:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#vv fanni#novozánszki fanni#pénz#szülők

Címlapról ajánljuk