Bulvár

Hangfelvétel: Sharon Stone magyar zaklatóját elküldik a fenébe

rtl.hurtl.hu

2023. október 21. 16:41

Boros Sándor azt állítja, hogy 1986-ban a színésznő gyereket szült neki, de a kisfiút nem sokkal a születése után megölték.

Hangfelvétel rögzíti, ahogy Sharon Stone egyik testőre és magánnyomozója, Paul Barresi elküldi melegebb éghajlatra a színésznő magyar zaklatóját, Boros Sándort – írja a Daily Mail. 

Boros korábban többször Stone lakása előtt leselkedett, feltehetően a színésznőhöz próbált közelebb férkőzni. Barresi úgy döntött, hogy felveszi a kapcsolatot Borossal, hogy elmondja neki, messziről kerülje el Stone otthonát, és hagyja békén őt, valamint a családját.

Boros a cikk szerint igazi megszállott, korábban hosszú időn keresztül zaklatta a színésznőt, miután megtudta, hogy hol lakik. 

A Londonban élő magyar férfi azt állítja, hogy 1986-ban a színésznő gyereket szült neki, de a kisfiút nem sokkal a születése után megölték.

A férfit azután hívta fel Barresi, hogy a biztonsági kamera felvételin meglátták, amint a környéken ólálkodik. A lap azt írja, hogy Boros legutóbb október 15-én küldött emailt Stone-nak, a nővérének, sőt a sztár 90 éves édesanyjának, Dorothynak is. A levélben leírta, hogy hogyan próbálta megszerezni a címüket, és azt is kérte, hogy árulják el neki, hol laknak.

A beszélgetésről hangfelvételt is közzétett a Daily Mail:


A beszélgetésből kiderült, hogy Boros korábban a hadseregben szolgált, igaz, nem tudni melyikben. Saját bevallása szerint PTSD-ben (poszttraumás stressz-szindrómában) szenved, de már javult az állapota.

A hívás során elmondta azt is, hogy Budapestre kell utaznia, épp a reptéren van, amikor hívták. Azt is mondta, hogy el kell otthon intéznie valamit. A magánnyomozó végül megígértette Borossal, hogy soha többé nem keresi Stone-ékat, ezt a férfi végül meg is fogadta.

Nyitókép: Dominique Charriau / WireImage

#Bulvár#sharon stone#zaklatás#család#boros sándor#london#testőr#paul barresi

Címlapról ajánljuk