Bulvár

„Még lesz az életedben egy-két Fricska srác biztosan” – nekiment egy kommentelő Tóth Gabinak, az énekesnő alaposan kiosztotta

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 16:52

Tóth Gabi állítja: a kamuprofilos kommentelő tudatlanul formált véleményt. Ő boldog és szeretet veszi körül. 

Tóth Gabi énekesnő élete fordulatokban bővelkedik. Nemrég számoltunk be róla, hogy a koncertjeit is szervező cég 30 millió forint plusz áfa összeget kapott az állami Szerencsejáték Zrt.-től. Most azonban a „régi nóta” miatt kellett billentyűzetet ragadnia az énekesnőnek: Instagram-posztja alatt egy kommentelő kritizálta magánéletét. A bejegyzésben egyébként Tóth Gabi arról számolt be, hogy a számára eddig talán legfontosabb dalhoz forgatott klipet, amelyet hamarosan bemutatnak. 

Ebben a dalban fogalmaztam meg mindazt, ami az elmúlt időszakban történt velünk…

– írta. Egy kommentelő viszont nem éppen az együttérzés alapállásából ezt írta a poszthoz:

Amikor megcsalta Krausz Gábort, akkor miért nem sírt?? Nem kell műkönny és önsajnálat. Amit főztél edd meg Gabika!Még lesz az életedben egy-két »Fricska« srác biztosan. Most szép minden, de majd jön az ébredés.

Az előadó nem tűrte szó nélkül az erős minősítést. „Csináltál egy kamuprofilt, hogy egy idegen embernek az oldalára, tudatlanul, más magánéletével kapcsolatban, amiről semmit sem tudsz és közöd sincs hozzá, idekommentelj… elképzelni nem tudom, milyen mélyen kell lenni ahhoz, hogy bulvárcikkekből táplálkozva ócsároljak egy számomra teljesen vadidegen embert… ezekre a szintekre soha nem szeretnék lesüllyedni… szerencsére teljesen távol van a valóságtól minden, amit gondolsz … én élek tovább a valóságban!” – fogalmazott.

Tiétek a pletyka, a bulvár, a gyáva kamuprofil és a kommentelések… kívánom, hogy te is találd meg a boldogságod és merj a boldogság fele menni! Én boldog vagyok és szeretet vesz körül!

– írta Tóth Gabi. 

A Fókusz stábja ott volt Hevesen, ahol Tóth Gabi a Fricska táncegyüttessel közös koncertjén először mutatkozott a színpadon új párjával a válás híre óta:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#kommentelő#fricska#megcsalás

Címlapról ajánljuk