Bulvár

Janicsák István: Veca kicsit eltávolodott

rtl.hurtl.hu

2023. október 16. 11:58

Janicsák István október 19-én lesz hetvenéves. A lányával ezúttal külön ünnepelnek. 

A Z’Zi Labor egykori frontembere a Blikknek adott interjút közelgő 70. születésnapja alkalmából. A zenész elárulta, hogy idén elmarad a közös ünneplés lányával, az énekesnő Vecával, akivel egy napon születtek. 

Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy.

– mondta Janicsák István a lányáról, akit a nézők legközelebb a Sztárbox ringjében láthatnak majd viszont, ahol Szabados Ágival fog megmérkőzni.

Sztárbox október 29-től minden vasárnap 19 órától az RTL-en. A mérkőzésekre az Eventim felületén lehet jegyet vásárolni. Az összecsapásoknak a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont. A résztvevőkről és a szabályokról ide kattintva tudhat meg többet.

A beszélgetésben természetesen szóba került a  Z’Zi Labor is, Janicsák így jellemezte egykori együttesét: „Az egész zenekarom a ködből jött elő és a ködbe veszett”. 

Úgy látja, ha annak idején nem állnak elő a Honky Tonk Womennel, „akkor tíz-húsz évig menő zenekar lettünk volna. Az azonban lerövidítette a pályánkat (…) az olyan intenzívvé tette az egészet, hogy azt csak egy rövid ideig lehetett fenntartani”.


Felidézte azt is, milyen nagy hatása volt annak idején a szokatlan feldolgozásnak: „A Midemen a külföldi producerek tülekedtek a Hungaroton-pavilon előtt és tátott szájjal nézték a Honky Tonk Women klipjét. Magyarországon mindig igyekeztek minket eltörölni és kihagyni, a Z'Zi Labort a futottak még kategóriába sorolták, pedig a világon először mi hoztuk létre az etnopopot. De ezt sem bánom, mert csinálhattam.”

 

#Bulvár#janicsák veca#Janicsák István#Z'Zi Labor#zene#Sztárbox

Címlapról ajánljuk