Bulvár

Balázs majdnem háromszázmillióért árulja családi házát

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 7:13

Sebestyén Balázs 14 éve százmillió forintért vásárolta meg a diósdi házat, most közel háromszoros áron kínálja. 

Eladja diósdi családi házát Sebestyén Balázs írta a Blikk. A lapnak egyik olvasója küldte el a hirdetést, amin jól felismerhető a kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusház.

A diósdi ingatlan egyedül Balázs nevén van, egy korábbi bejegyzés szerint hitel is lehet még rajta – írta a Blikk. A lapnak Balázs még a ház megvásárlásakor azt mondta, hogy „noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel.” Hozzátette, hogy még hitelt is felvettek, hogy meg tudják vásárolni a házat. Balázs most nem reagált a Blikk megkeresésére.

A ház csendes, családi házas övezetben fekszik, egy félreeső, biztonságos, pici utcában - mondta el a Blikknek az hirdetésre rábukkant olvasója. Hozzátette, hogy érdeklődött a házról, és megtudta, hogy „egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat”.

A Blikk a „meglepőként” jellemzett házeladással kapcsolatban megjegyezte, hogy az utóbbi időben többször felreppentek olyan hírek, miszerint a házassága válságba jutott.

Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#ház#Balázs#házeladás#ingatlan

Címlapról ajánljuk