Bulvár

A taxis nem akarta elvinni a kutyájával együtt, ezért kirángatta a sofőrt és ellopta az autóját

rtl.hurtl.hu

2023. október 13. 8:03

Bántalmazta a taxist, majd a mobiltelefonját is elvette.

A washingtoni rendőrség szerint szerdán letartóztattak egy tinédzsert, aki a gyanú szerint összetűzésbe keveredett egy Uber sofőrjével a saját kutyája miatt, írja a Fox. A gond az volt, hogy az állatot nem akarta elvinni a sofőr, ezért a fiatal férfi ellopta az autót.

A 19 éves Dax Franco Willist az Eastern Avenue 300-as háztömbjénél kapták el. A fiatal a kutyával együtt akart az autóba ülni, de a sofőr jelezte neki, hogy az állattal együtt nem fogja elvinni.

A rendőrség szerint amikor azt mondták neki, hogy nem hozhatja magával a kutyát, Willis állítólag azzal fenyegetőzött, hogy paprikaspray-t fog használni. A rendőrség szerint Willis bántalmazta a sofőrt, kirángatta a járművéből, ellopta a telefonját és elmenekült az autójával.

Kedden a rendőrség kiadta a kamerás felvételeket Willis tettéről, arra kérték a lakosságot, hogy segítsenek megtalálni a tettest. Willist végül elkapták, autólopással vádolták meg.

Az Uber honlapján az utazás feltételei részhez az van írva, hogy amennyiben olyan háziállattal terveznek utazni, amelyek nem nyújtanak valamilyen segítséget a gazádáiknak, mint például a látássérültekkel mozgó állatok, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a sofőrrel, hogy vállalja-e a fuvart.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Bulvár#taxi#kutya#autólopás#verekedés#bántalmazás

Címlapról ajánljuk