Bulvár

Barátja Bruce Willisről: Az első percekben még tudja, ki vagyok

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 10:51

A simlis és a szende készítője beszélt Bruce Willis állapotáról. A producer szerint a színész életkedve teljesen eltűnt.

Tudom, hogy nagyon boldog, hogy a sorozat elérhetővé válik mindenki számára, még ha ezt nem is mondhatja el nekem – mondta Glenn Gordon Caron, A simlis és a szende készítője a New York Postnak, arról, hogy közös sorozatuk egy streamingplatformon is elérhető lett.

Azt is elmondta, hogy amikor tudja, minden hónapban meglátogatja a színészt. „Nem mindig sikerül, de igyekszem. Mindig beszélgetek vele, a feleségével és a gyerekeivel is. Ő egy rendkívüli ember. Aki ismeri Bruce Willist, az tudja, hogy senkinek nem volt nála jobb életkedve. Egyszerűen imádott minden reggel felébredni, és megpróbálta a lehető legteljesebb életet élni”.

Caron elmondta, hogy szerinte Willis felismeri őt, amikor meglátogatja, de az életkedve már eltűnt.

Az az érzésem, hogy az első egy-három percben tudja, ki vagyok


– mondta. „Nagyon keveset kommunikál. Régen rengeteget olvasott, ez eltűnt az életéből a betegséggel” – tette hozzá. 

2022 márciusában Willis bejelentette, hogy visszavonul a színészi pályától, miután afáziát diagnosztizáltak nála. A Willis család azóta bejelentette, hogy a színésznél frontotemporális demencia alakult ki.

ALS, SPS, afázia – ezek a lassú lefolyású, sok esetben halálos kimenetű betegségek nehezítik meg többek között Bruce Willis és Celine Dion életét is:


Nyitókép: Reuters/Henry Nicholls

#Bulvár#bruce willis#demencia#a simlis és a szende#glenn gordon caron

Címlapról ajánljuk