Bulvár

Curtis Majkával közös barátaikról: Vannak olyanok, akik általam jöttek ebbe a brigádba és mondjuk odahúznak

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 29. 9:10

A The Voice coacha nehezebben élte meg, amikor kapcsolatuk megromlása után egyes korábbi barátai Majka mellett döntöttek. Mára ezt lezárta, mint mondta: ez is a terápia része. 

Curtis, azaz Széki Attila azt vette a fejébe, hogy egy élő zenekar kíséretében járja körbe az országot, egyedüli rapperként a színpadon. Curtis szerint itt volt az ideje, hogy változás történjen és talán a legjobbkor jött a Majkával való elválás a karrierjében. A zenekara csupa profiból áll, az ikonikus régebbi dalokból és az új nótákból egyaránt játszanak:


A The Voice coacha a Blikk TV műsorában beszélt arról, hogyan alakult korábbi közös baráti körük azután, hogy megromlott kapcsolatuk pályatársával: vannak, akik mindkettejükkel jóban maradtak, míg mások döntöttek közöttük. 

„Vannak olyanok, akik általam jöttek ebbe a brigádba és mondjuk odahúznak… Na azt nehezebben éltem meg, de igazából már ezt is elfogadom, ezt is meg kellett tanulni, ez is a terápia része, hogy mindenkinek szíve joga, hogy azzal barátkozik, akkor barátkozik, amikor akar. Nyilvánvalóan ez akkor nagy csalódás, de például én most is felköszöntöttem a Petit a szülinapján, szóval nekem ezzel nincs problémám. Amit mi elértünk, az megkérdőjelezhetetlen” – fogalmazott Curtis.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#curtis#majka#barátság

Címlapról ajánljuk