Bulvár

Kirúgták a pilótát, aki a hazaút előtt kokaint szívott fel egy félmeztelen nő melléről

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 27. 14:25

És házas is volt.

Elbocsátották a British Airways pilótáját, miután a hírek szerint kokaint szívott félmeztelen nő melléről, mielőtt visszarepült volna Londonba.

Az egyébként házas pilótát Mike Beatonnek hívják, és úgy bukott le, hogy szöveges üzenetben eldicsekedett a tettével egy légiutas-kísérőnek, aki jelentette a dolgot a pilóta feletteseinek. A pilóta természetesen nem repülhetett, másnap szállították vissza a Heathrow repülőtérre, ahol tesztet végeztettek el vele.

A teszt pozitív lett, valóban kokaint fogyasztott.

A Sky Newsnak nyilatkozott a British Airways (ahol idáig Beaton repült), és megerősítette, hogy a pilóta már nem a légitársaság alkalmazottja. Az eset kapcsán közölték, hogy a biztonság a legfőbb prioritásuk, ezért mikor tudomást szereztek az incidensről, rögtön átadták az ügyet a brit repülésfelügyeleti hatóságoknak.

A légitársaság tájékoztatása szerint a johannesburgi járat emiatt egy teljes napot késett. A pilóta beismerte a tettét azóta, eljárást is indítottak ellene. A polgári légi közlekedési hatóság visszavonta Beaton egészségügyi engedélyét, és eltiltotta a repüléstől.

Elvileg ezután van visszaút, egyedi elbírálás után visszaadható az engedély, de nem jellemző, hogy egy ilyen incidens után visszaadják azt. Az ügyet megszellőztető Sun azt írta, hogy a pilóta felesége nem kívánta kommentálni a történteket.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Bulvár#mike beaton#pilóta#kokain#szív#félmeztelen##kirúgás

Címlapról ajánljuk