Bulvár

Kitálalt Tóth Gabiról az exe: Ő hajlamos mindent fullba tolni

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 12:35

Molnár Tibor, művésznevén Trap Kapitány, egy filmből vett idézettel jellemezte Tóth Gabit.

Molnár Tibor, művésznevén Trap Kapitány 2 évig volt együtt Tóth Gabival. Az X-Faktorban ismerték meg egymást, az egykori versenyzőt most Wágner Tamás kérdezte a Palikék Világa by Manna című műsorban, amit a Blikk szemlézett. Trap Kapitány Tóth Gabi botrányairól is beszélt.

Mindig azt mondtam neki – a Trópusi vihar című filmből idézve –, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői

– mondta, majd hozzátette:

Szerintem azt a Gabit, akit most alakít is kicsit, vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények.

Molnár Tibor elmondta: „Én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája, és ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt.”

A műsorból többek között az is kiderült, hogy az énekes lassan 3 éve él boldog párkapcsolatban a nála 10 évvel fiatalabb barátnőjével.


Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Bulvár#tóth gabi#válás#trap kapitány

Címlapról ajánljuk