Bulvár

Súlyos autóbalesetet szenvedett Pelsőczy László – a szemközti sávba repült át, és egy buszmegállóba csapódott a kocsija

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 6:28

A színművész, aki leginkább a legendás, 1983-as királydombi István, a király címszerepéről ismert, egy születésnapról tartott hazafelé az autójával.

Súlyos, de szerencsés kimenetelű autóbaleset részese volt Pelsőczy László színművész – írta meg a Blikk. „Gergely Robi barátom húgának a szülinapjáról jöttem haza, amikor nem messze az otthonunktól, Gyálon, az egyik kereszteződésnél jobbról váratlanul olyan erővel belém szaladt egy gépkocsi, hogy átrepültem az út túlsó oldalára, a buszmegállónál fel a járdára!” – elevenítette fel a történteket a lapnak. Hozzátette: óriási tragédiát úszott meg, mert nem jött szemben se autó, se autóbusz, és a járdán nem volt gyalogos.

Nem először: még motoros korában többször bukott, lesodorták az útról, majd később autósként, ónos esőben egy csatorna fölött csúszott az út korlátjára, de szerencséjére nem zuhant a mélybe. 2015-ben pedig a jeges úton szaladt belé több autó is, de szintén nem lett baja.

Pelsőczy István leginkább a legendás, 1983-as királydombi István, a király címszerepéről ismert. Egy akkor még nálunk ismeretlen műfajjal lett kirobbanó siker a korszakalkotó rockopera. De mi az, amitől még ma is aktuális? Pelsőczy Lászlóval a Fókusz stábja ment vissza az ősbemutató helyszínére, a Királydombra. Mit mondanak a szerzők, mi az, amiért a rockopera ma is működik? Itt megtudhatja:


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#Pelsőczy László#baleset#gyál

Címlapról ajánljuk