Bulvár

Kiderült, hol fog dolgozni Krausz Gábor

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 6:56

Arra is felkészült, hogy heti egyszer-kétszer több száz kilométert kell utaznia. 

Krausz Gábor lesz a Hilaris Hotels szállodalánc executive séfje, azaz az ő feladata lesz, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját – írta a Bors. Mivel a szállodák közül több is Ausztriában található, arra is felkészült, hogy heti egyszer-kétszer több száz kilométert kell utaznia. 

„Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját  éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit megismerni, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – mondta Krausz Gábor.

„Rájöttem, hogy nem szeretek egy helyen lenni, nehezen viselem a monotonitást. Most úgy vélem, hetente egy-két napot leszek majd Ausztriában, de természetesen emellett teljes értékű apukája maradok a kislányomnak, Hannarózának” – fogalmazott.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásuk bejelentése után pár órával kikövették egymást – ez a jó irány a szakítás után? Itt megtudhatja:


Nyitókép: Instagram

#Bulvár#krausz gábor#séf#szálloda#állás

Címlapról ajánljuk