Bulvár

Fájdalmas múltjáról rántotta le a leplet Kollányi Zsuzsi

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 14:32

Kollányi Zsuzsinak nemcsak a munkájában, de három gyerek anyjaként is helyt kell állnia a hétköznapokban. Az énekesnő nehéz gyerekkora miatt különösen odafigyel rá, hogy mindent megadjon a fiainak, és válása ellenére harmonikus otthont teremtsen nekik, hiszen tinédzserként számára a biztonságos otthon csupán egy álom maradt.

Kollányi Zsuzsi nehézségekkel teli gyerekkoráról mesélt a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában, amelyet a Blikk szemlézett. Az énekesnő bevallotta, alig volt még tinédzser, amikor édesapja elhagyta őket, az édesanyja pedig emiatt alkoholproblémákkal küzdött.

„Tizenkét éves koromig volt velünk apukám. Amikor ő elköltözött, anyukám teljesen összeesett, ebbe beleértve függőséget, mindent. Egy függő felnőtt pedig nem felnőtt, hanem egy három-négy éves gyerek szintjén van érzelmileg. Általában kiszámíthatatlan, beszámíthatatlan. Olyan, mintha mindig tojáshéjon járkálnál, hogy éppen mikor milyen hangulatban van, mihez kell igazodni. Hazudik az állapotáról... eladósít egy lakást. Ebből nagyon hamar meg kellett tanulnom, hogy fel kell nőni, alkalmazkodni kell” – mondta az énekesnő, akinek egyedül kellett felnevelnie három évvel fiatalabb testvérét.

Tizennyolc éves koromra egyedül is maradtunk az öcsémmel az eladósított lakásban, akkor anya is elköltözött. Volt azért jó pár tanulságos év az életemben 

– fűzte hozzá Kollányi Zsuzsi, aki a gyerekkori traumái miatt sokáig hajlamos volt arra, hogy mindent saját maga oldjon meg mások helyett is.

A gyerekei születése azonban nagy változást hoztak az életébe. Noha előtte mindig azt gondolta, harminchat évesen fog meghalni, fiai éppen ennyi idős korában érkeztek.

„Érdekes, húszéves koromtól mindig azt gondoltam, harminchat évesen fogok meghalni. Furának, morbidnak hangzik, de sokáig ebben voltam, és ezt nem éreztem rossz dolognak. Harminchat évesen szültem. Most jöttem rá nem olyan régen, hogy nem a halálra éreztem rá, hanem egyfajta metamorfózisra. A gyerekeim elindítottak egy úton... az önismeret, az önvédelem útján. Én a határok tekintetében olyan más leckéket kapok most a gyerekektől, amiket korábban nem tudtam megkapni. Értük sokkal könnyebben kiállok, mintha magamért kellene kiállnom” – ismerte be Kollányi Zsuzsi.

 

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/palikek-vilaga-by-manna-kollanyi-zsuzsi-nehez-gyerekkor/fj5w19g?fbclid=IwAR3G_cWneIK2p2lZVV_Xg0QrZsyzstSTDh9-FnPCz0N1rsTk5iBJWKhf958

 

#Bulvár#kollányi zsuzsi#gyerekkor#trauma#függőség

Címlapról ajánljuk