Bulvár

Új bizniszbe vágtak Gesztesi Károly fiai

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 6:35

A 2020 januárjában elhunyt színművész legidősebb fia, Gesztesi Máté, illetve a harmadik gyermeke, Gesztesi Dávid közös üzleti vállalkozásba kezdtek.

Gesztesi Károly két fia Budapest belvárosában nyitott fodrászszalont – írta a Blikk

„Nekem korábban már volt egy borbélyüzletem, ez gyakorlatilag annak az újragondolása” – mondta Gesztesi Dávid, akinek ugyan nincs fodrászvégzettsége, a fiatal kora ellenére jó érzéke van az üzlethez.

A szalonnal édesapjuknak, a 2020 januárjában tragikus hirtelenséggel elhunyt népszerű színművésznek, Gesztesi Károlynak is emléket állítanak.

„A barátainak és a családtagjainak éjjel-nappal bejárása volt a házába, mindig szívesen látott mindenkit. Volt, hogy éjszaka is pezsgett nála az élet, és akiket szeretett, azokkal valóban törődött. Mindkettőnket jó érzéssel töltenek el ezek az emlékek, főleg, mert rájöttünk, mi a legfontosabb örökség, amit édesapánk ránk hagyott: az, hogy törődjünk a környezetünkben élőkkel, és legyen egy közösségi tér, ahol az odalátogatók jól érzik magukat” – fogalmazott Gesztesi Máté.

A színész egykori barátnője Mattesz Csilla korábban egy budai szállodához hívta a Fókusz stábját. Nem véletlenül, hiszen Gesztesi 2 évig itt élt:


Nyitókép: Gesztesi Hair Studio / Instagram

#Bulvár#gesztesi károly#üzlet#vállalkozás

Címlapról ajánljuk