Bulvár

Opitz Barbi párja: Barbi kiír ezt-azt, de sosem gondolja komolyan a szakítást

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 15:54

A férfi nem csak romantikus videót, hanem akváriumot is kapott a születésnapjára az énekesnőtől. 

Néhány hete könnyek között vallott a szakításról Opitz Barbi, ma pedig már kedves szavakkal köszöntötte szülinapján az énekesi karrierre vágyó szerelmét – szúrta ki a Bors.

Opitz romantikus videómontázst osztott meg a TikTokon, amelyen a fiatalok ölelkeznek, csókolóznak, táncolnak, abból az alkalomból, hogy Serleg Albert nemrég húszéves lett. 

@opitz.barbi Isten éltessen sokáig drága Szerelmem erőben, egészségben, boldogságbn, szeretetben! Boldog Szülinapot @Serleg Albert 💗 #fy #fypage #foryoupage #foryou #neked #fyp ♬ Amazing - Aerosmith

A Bors utolérte Albertet, aki elmesélte, nagyon jól esett látni a videót, amit Barbi készített neki, de nem ez volt az egyetlen ajándék. 

Még van egy meglepetés, amit az internetről rendelt, és sajnos még nem érkezett meg. Viszont egy tárgyi ajándékot kaptam még tőle: egy akváriumot! Egyszer említettem neki, hogy szeretnék halakat, és emlékezett rá! Gömbhalakat szeretnék majd bele. Aztán meglátjuk, meddig tartanak ki. 

A lap megkérdezte a férfit, mit szólnak ahhoz, hogy mostanában sok cikk lát napvilágot a kapcsolatukról.

Sok negatív körülmény ért minket, ha boldogok vagyunk, akkor is bántást kapunk. Barbi hirtelen haragból néha kiír ezt-azt, de sosem gondolja komolyan a szakítást. Kissé forróvérű

– fogalmazott, és hozzátette: inkább ő az, aki olvassa a híreket és a kommenteket, a párjának néha megmutat egyet-egyet. 

„Olyankor ő is mérges lesz, főleg ha a karrierjéről vonnak le következtetéseket. A színfalak mögött komoly munkában vagyunk. Egy albumnyi dal gyűlt már össze, van, amit közösen éneklünk majd. Sok dalszöveget írtam Barbinak, és saját számokon is dolgozom, meglepetés közreműködők is lesznek. Remélem, év végéig megjelenhetnek a számaim, most épp producert keresek” – tette hozzá a fiatal, aki szintén énekesi babérokra tör.

Opitz néhány hónapja adott interjút az rtl.hu-nak, amelyben a gyerekkoráról, a karrierjéről és a párkapcsolatáról, és arról is beszélt, hogyan hatnak rá az egyik kormányközeli portál szélsőségesen szexista címei:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#opitz barbi#opitz barbara#serleg albert#énekes#szakítás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk