Bulvár

Előtte-utána kép Kelly Osbourne-ról, aki tagadja, hogy kés alá feküdt volna – ön szerint?

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 9. 18:19

A terhessége alatt végig „bujkált”, mert félt a megszégyenítéstől.

„Botoxoltattam, ennyi. Furcsa, mert most, hogy lefogytam, mindenki kritizál, és próbálja kitalálni, mit csináltam. Tényleg csak lefogytam. Így néz ki az arcom” – magyarázta nemrég Kelly Osbourne azután, hogy egy interjúban felmerültek a drasztikus fogyásáról és a plasztikai műtét lehetőségéről szóló pletykák. 

A 38 éves Osbourne-nak tavaly született meg a Slipknot-zenész Sid Wilsonnal közös gyermeke, idén augusztusban pedig rendkívül vékonyra fogyva jelent meg egy rendezvényen. 

A Scheananigans című podcast vendégeként Osbourne most arról mesélt, hogy a baba megszületése után azon volt, hogy leadja az összes pluszkilót, aztán elkapta a gépszíj. „Aztán egy kicsit túl messzire mentem” – fogalmazott. 

Kelly Osbourne tagadja, hogy kés alá feküdt volna, de tudja, hogy „túl messzire ment” a fogyással
Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Osbourne 2020-ban nyíltan beszélt arról, hogy gyomorszűkítő műtétet végeztek rajta. Amikor azonban terhes lett, „kilenc hónapig bujkált”, hogy elkerülje a hízásával kapcsolatos negatív megjegyzéseket. 

Kelly Osbourne az interjúban megemlítette, hogy Rihanna terhességei – és főleg a terhességei alatt viselt ruházatai – megváltoztatták azt, hogy egy terhes nő számára mi számít megfelelőnek. 

Emellett elszomorított, mert nem tudtam megmutatni a pocakomat. Szó szerint egy kibaszott jávorszarvas voltam, és ez kínos volt.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#kelly osbourne#fogyás#plasztika#plasztikai sebészet#pletykák

Címlapról ajánljuk