Bulvár

Az iskolában kutyaként bántak 11 éves lányával cipője miatt, állítja az édesanya

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 7. 12:59

Melissa Pope a Daily Starnak mesélte el kálváriájukat: 11 éves lányát, Layla-t már az első tanítási napon hazaküldték az iskolából, ő pedig megfogadta, hogy soha többé nem engedi vissza az intézménybe. A Gateshead-ben található Grace College-ban a lány lábbelije miatt alakult ki vita. 

Layla egy 100 fontos Vivienne Westwood cipőt viselt az első tanítási napon. Egy hasonló modellt, fekete színben:


Az iskola házirendje szerint a cipőnek fednie kell a gyerekek lábfejét, ezt a kritériumot a balerinacipő nem teljesíti.

Órákig egy kemény fapadlón kellett ülnie. Nem mehetett ki a WC-re, és nem ihatott semmit

– mondta az édesanya, aki a büntetés további elemeiről is beszámolt. Lányának le kellett írnia az iskolai szabályzatot, nem ehetett és elkülönítették a többiektől. Szerinte lányával úgy bántak, mint egy kutyával.

Layla a történtek után nem szeretett volna visszamenni a Grace College-ba, amely nem akarta kommentálni az esetet. Panaszkezelési eljárás keretein belül, titoktartás mellett fogják kezelni az ügyet.

Ismételten hangsúlyozzuk, hogy az olyan kérdésekben, mint az egyenruha, következetesen alkalmazzuk a szabályainkat, nem utolsósorban azon családok nagy többsége miatt, akik ezen a héten megfelelően öltözve küldték iskolába gyermekeiket annak érdekében, hogy minden diák biztonságban és nyomástól mentesen érezhesse magát, akit szívesen látnak itt.

– fűzte hozzá az iskola szóvivője.


Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Pixabay

 

#Bulvár#cipő#iskola#büntetés#megaláz

Címlapról ajánljuk